Hugh Laurie kao negativac u rimejku "Robocop"-a
19. jun 2012. @ 09:45  |  vesti

Hugh Laurie kao negativac u rimejku "Robocop"-a

Glumac Hugh Laurie (TV serija "House M.D.") nalazi se u završnim pregovorima za ulogu u novom rimejku Robocop-a reditelja Joséa Padilhe (Elite Squad).

Britanski glumac se tako pridružio impresivnoj glumačkoj ekipi koju čine Joel Kinnaman, najpoznatiji po američkoj verziji danske TV serije "The Killing", Samuel L. Jackson i Gary Oldman.

Kinnaman će imati glavnu ulogu, Jackson će glumiti moćnog i harizmatičnog medijskog magnata, a Oldman naučnika koji oživljava kiborga - borca protiv kriminala.

Laurie će glumiti zlog i bogatog generalnog direktora Omnicorp-a, kompanije koja će napraviti "Robokapa".

Američki glumac Ronny Cox tumačio je slučnu ulogu u originalu Paula Verhoevena iz 1987. godine kao čelnik OCP-ja (Omni Consumer Products), koji je dobio ugovor da nadgleda policijske snage u kriminalom preplavljenom Detroitu iz budućnosti.

Postoje nagoveštaji da će Abbie Cornish (Sucker Punch) imati glavnu žensku ulogu u rimejku, suprugu policajca Alexa Murphyja.

Snimanje je zakazano za septembar u Torontu, a kao datum premijere za sada stoji 9. avgust 2013. U bioskopima nas uskoro očekuje još jedan rimejk filma reditelja Paula Verhoevena, a to je Total Recall (original iz 1990.).

Colin Farrell ima glavnu ulogu u ovom rimejku, dok je u originalnom filmu tu ulogu tumačio Arnold Schwarzenegger. Film stiže u naše bioskope 9. avgusta 2012.

Brazilski reditelj José Padilha je najpoznatiji po svoja dva filma iz serije Elite Squad o specijalnoj jedinici policije koja operiše po siromašnim četvrtima Rija de Žaneira po imenu "favele".
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Red Army / Dokumentarni film
Red Army

Dokumentarni film
Cake / Drama
Cake

Drama
R100 / Komedija / Drama
R100

Komedija / Drama
Mortdecai / Akcija / Komedija
Mortdecai

Akcija / Komedija
Black Sea / Avantura / Triler
Black Sea

Avantura / Triler
Son of a Gun / Akcija / Krimi / Drama
Son of a Gun

Akcija / Krimi / Drama
Novi filmovi