Josh Brolin o rimejku "Oldboy"-a
12. maj 2012. @ 12:12  |  intervju

Josh Brolin o rimejku "Oldboy"-a

Rimejk južnokorejskog filma Oldboy je imao značajnu nedelju iza sebe, nakon što se Sharlto Copley pridružio novom filmu Spikea Leeja kao milijarderski negativac Adrian Pryce. Sada je Josh Brolin izdvojio malo vremena i rekao par stvari o filmu, uključujući i zanimljive činjenice o snimanju.

"Volim film Oldboy", rekao je Brolin na pres koktelu povodom filma Men In Black 3. "Upoznat sam sa delima Chan-wook Parka i pre nekoliko meseci sam mu poslao email tražeći njegov blagoslov za ovaj film jer, da je on rekao 'Ne', ja ga ne bih snimao."

"Zaista poštujem njegov film, ali mi ćemo snimiti pomalo drugačiji film s poštovanjem prema izvornoj priči i premisi. Radujem se tome. Već sam razgovor o tome čini me nervoznim jer sam vrlo uzbuđen zbog njega."

Brolin je dalje govorio o nekim sličnostima između Leejeve verzije i originala, otkrivši da će nekoliko ključnih scena ostati i u rimejku.

"Da", odgovara na pitanje da li će se borba čekićima pojaviti i u rimejku. "Tu su i čekići i nož i sve te stvari. Da li ćemo zadržati hobotnicu i još neke stvari? Biće nekih izmena, ali mislim da će biti zaista dobre."

Novi Oldboy još uvek nije dobio zvaničan datum premijere, ali glavni kasting je za sada gotov, tako da očekujemo i tu objavu u ne tako dalekoj budućnosti.
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Dark Places / Drama / Triler
Dark Places

Drama / Triler
The Prophet / Animirani film
The Prophet

Animirani film
Fanastic Four / Akcija / Avantura / Naučna fantastika
Fanastic Four

Akcija / Avantura / Naučna fantastika
Avengers: Age of Ultron / Akcija / Avantura / Naučna fantastika
Avengers: Age of Ultron

Akcija / Avantura / Naučna fantastika
Welcome to Me / Komedija / Drama
Welcome to Me

Komedija / Drama
Cas & Dylan / Komedija / Drama
Cas & Dylan

Komedija / Drama
Novi filmovi