"Madagaskar 3" u Areni Cineplex od 10. juna
09. jun 2012. @ 09:36  |  vesti

"Madagaskar 3" u Areni Cineplex od 10. juna

Dugo očekivani animirani film Madagascar 3: Europe's Most Wanted / Madagaskar 3: Najtraženiji u Evropi biće pretpremijerno prikazan u Areni Cineplex, u nedelju, 10. juna, dok će se od 14. juna naći na redovnom bioskopskom repertoaru.

U trećem nastavku milijarderske franšize Madagascar, Aleks (Ben Stiller/Ivan Jevtović), Marti (Chris Rock/Dubravko Jovanović), Glorija (Jada Pinkett Smith/Katarina Žutić) i Melman (David Schwimmer/Nebojša Milovanović) odlučni su u nameri da se vrate u zoološki vrt u Central parku u Njujorku.

Po povratku iz Afrike, skrenuli su s puta i izronili, i to bukvalno, u Evropi - gde su se dali u poteru za pingvinima i šimpanzama koji su uspeli da obiju banku kazina u Monte Karlu.

Ubrzo će životinje otkriti nepopustljiva francuska policajka iz životinjske kontrole, kapetanica Šantel Duboa (Francis McDormand/Dušica Novaković) koja ne voli da joj životinje iz zoo vrta jurcaju po gradu, a ujedno je uzbuđuje i ideja da će uloviti svog prvog lava!

Životinje iz zoo vrta će naći savršenu masku u vidu putujućeg cirkusa koji će odlučiti da izmene iz korena. Otkriće nekoliko novih talenata i pokušaće da stignu do Njujorka u jednom komadu.

Po prvi put u 3D-u, životinje sa Madagaskara će se dati u beg, a sklonište će naći u cirkusu gde će izvoditi trikove koji prkose smrti i ujedno pronaći nove prijatelje.

Glasove kod nas su pozajmiji Ivan Jevtović, Dubravko Jovanović, Nebojša Milovanović, Katarina Žutić, Mladen Andrejević.

Povezane teme: madagascar, madagaskar 3
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (3)
Dark Knight @ 09. jun 2012. 18:57 #1
Ovo ce biti dobro!!!
0 0
Dr Shibby (neregistrovan) @ 17. jun 2012. 19:05 #2
Gledao u bioskopu. Vodio malog rodjaka, koji je naravno odusevljen... Sad mi je jasno zasto holivudski studiji forsiraju i non stop proiyvode crtice. Pa, yamislite samo koliko cetveroclana porodica mora potrositi za karte, sok i kokice.
0 0
Ana (neregistrovan) @ 23. jun 2012. 17:45 #3
Kada vam pocinje madagaskar3 u koliko sati.
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Skin Trade / Akcija / Krimi / Triler
Skin Trade

Akcija / Krimi / Triler
Noble / Drama
Noble

Drama
Saint Laurent / Drama / Romansa
Saint Laurent

Drama / Romansa
The D Train / Komedija
The D Train

Komedija
Hot Pursuit / Akcija / Komedija
Hot Pursuit

Akcija / Komedija
Playing It Cool / Komedija / Romansa
Playing It Cool

Komedija / Romansa
Maggie / Drama / Horor / Triler
Maggie

Drama / Horor / Triler
Novi filmovi