Robert Pattinson kao glavni glumac u rimejku "Akire"?
25. mar 2011. @ 08:19  |  vesti

Robert Pattinson kao glavni glumac u rimejku "Akire"?

Fanovi Akire, kultnog japanskog animea o tinejdžeru sa ogromnim razornim moćima, možda će naići na razočarenje. Ubrzo nakon što je otklonjena "pretnja" da će Zac Efron preuzeti glavnu ulogu u predstojećem holivudskom live action rimejku, stiže nova uzbuna: Robert Pattinson. Deadline prenosi da su zvezdu filmova Twilight konaktirali izvršni producenti studija za glavnu ulogu Tetsua, koji u filmu iz 1988. godine demonstrira zlokobne moći. Osim Pattinsonu, scenario je poslat Andrewu Garfieldu (novi Spider-Man) i Jamesu McAvoyu. Efron, koji je prošle godine prednjačio za ovu ulogu, izgleda da je ispao iz igre.

U opticaju za drugu glavnu ulogu - Kanede, bajkera i vođe bande - nalaze se Garrett Hedlund (TRON: Legacy), Michael Fassbender (Inglourious Basterds), Chris Pine (Star Trek), Justin Timberlake i Joaquin Phoenix. Holivudski rimejk će za svoj izvor uzeti originalnih šest grafičkih novela, snimiti dva filma, a radnju prebaciti na "Novi Menhetn" umesto originalnog "Novog Tokija", grada izgrađenog na veštačkom ostrvu u zalivu Tokio posle uništavanja prvobitnog japanskog glavnog grada pre 30 godina.

"Akira" je prvobitno postojao kao manga od 2.182 strane koji je scenarista Katsuhiro Otomo adaptirao u dvočasovni film (on ga je i režirao). Uprkos zbijenoj i složenoj radnji, film je tokom decenija stekao ogromnu popularnost i pomogao u rastu popularnosti anima van Japana.


Akira
Povezane teme: akira, robert pattinson
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (2)
jocka (neregistrovan) @ 25. mar 2011. 10:02 #1
pa qledajuci ovaj snimak mislim da bi se snasao i da najvise ima slicnosti
0 0
Dusko (neregistrovan) @ 25. mar 2011. 10:51 #2
Uzas.
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Skin Trade / Akcija / Krimi / Triler
Skin Trade

Akcija / Krimi / Triler
Noble / Drama
Noble

Drama
Saint Laurent / Drama / Romansa
Saint Laurent

Drama / Romansa
The D Train / Komedija
The D Train

Komedija
Hot Pursuit / Akcija / Komedija
Hot Pursuit

Akcija / Komedija
Playing It Cool / Komedija / Romansa
Playing It Cool

Komedija / Romansa
Maggie / Drama / Horor / Triler
Maggie

Drama / Horor / Triler
Novi filmovi