Ryan Reynolds u rimejku "Gorštaka"
06. jul 2012. @ 15:35  |  vesti

Ryan Reynolds u rimejku "Gorštaka"

Ryan Reynolds je prihvatio glavnu ulogu u novom Highlander (Gorštak) filmu. Glumac će glumiti Conora MacLeoda, lik koji je Christopher Lambert tumačio u originalnom filmu iz 1986. godine.

Novi film će režirati Juan Carlos Fresnadillo, među čijim filmovima se nalaze 28 Weeks Later i Intruders. Fresnadillo je takođe u pregovorima za pisanje scenarija filma koji će se fokusirati na bitku između MacLeoda i njegovih besmrtnih kolega ratnika za konačnu nagradu - besmrtnost.

Kanadski glumac Reynolds se proslavio u TV seriji "Two Girls and a Guy", a svetsku slavu je stekao filmovima Blade: Trinity, X-Men Origins: Wolverine i The Proposal. Prošle godine je glumio u igranoj verziji The Green Lantern.

Serija filmova Gorštak počela je 1986. godine sa temom epske bitke između besmrtnih ratnika u kojem su glumili Lambert i Sean Connery. Rok grupa Queen je komponovala nekoliko pesama za soundtrack filma, među kojima su "Gimme The Prize" i "Who Wants To Live Forever".

Od tada je snimljeno četiri nastavka, nekoliko igranih i animiranih TV serija i 10 originalnih romana. Rimejk za veliko platno u planu je od 2008. godine.
Povezane teme: gorstak, highlander, ryan reynolds
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Dark Places / Drama / Triler
Dark Places

Drama / Triler
The Prophet / Animirani film
The Prophet

Animirani film
Fanastic Four / Akcija / Avantura / Naučna fantastika
Fanastic Four

Akcija / Avantura / Naučna fantastika
Avengers: Age of Ultron / Akcija / Avantura / Naučna fantastika
Avengers: Age of Ultron

Akcija / Avantura / Naučna fantastika
Welcome to Me / Komedija / Drama
Welcome to Me

Komedija / Drama
Cas & Dylan / Komedija / Drama
Cas & Dylan

Komedija / Drama
Novi filmovi