Ryan Reynolds u rimejku "Gorštaka"
06. jul 2012. @ 15:35  |  vesti

Ryan Reynolds u rimejku "Gorštaka"

Ryan Reynolds je prihvatio glavnu ulogu u novom Highlander (Gorštak) filmu. Glumac će glumiti Conora MacLeoda, lik koji je Christopher Lambert tumačio u originalnom filmu iz 1986. godine.

Novi film će režirati Juan Carlos Fresnadillo, među čijim filmovima se nalaze 28 Weeks Later i Intruders. Fresnadillo je takođe u pregovorima za pisanje scenarija filma koji će se fokusirati na bitku između MacLeoda i njegovih besmrtnih kolega ratnika za konačnu nagradu - besmrtnost.

Kanadski glumac Reynolds se proslavio u TV seriji "Two Girls and a Guy", a svetsku slavu je stekao filmovima Blade: Trinity, X-Men Origins: Wolverine i The Proposal. Prošle godine je glumio u igranoj verziji The Green Lantern.

Serija filmova Gorštak počela je 1986. godine sa temom epske bitke između besmrtnih ratnika u kojem su glumili Lambert i Sean Connery. Rok grupa Queen je komponovala nekoliko pesama za soundtrack filma, među kojima su "Gimme The Prize" i "Who Wants To Live Forever".

Od tada je snimljeno četiri nastavka, nekoliko igranih i animiranih TV serija i 10 originalnih romana. Rimejk za veliko platno u planu je od 2008. godine.
Povezane teme: gorstak, highlander, ryan reynolds
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Red Army / Dokumentarni film
Red Army

Dokumentarni film
Cake / Drama
Cake

Drama
R100 / Komedija / Drama
R100

Komedija / Drama
Mortdecai / Akcija / Komedija
Mortdecai

Akcija / Komedija
Black Sea / Avantura / Triler
Black Sea

Avantura / Triler
Son of a Gun / Akcija / Krimi / Drama
Son of a Gun

Akcija / Krimi / Drama
Novi filmovi