Tim Burton o filmu "Dark Shadows"
22. mar 2012. @ 09:16  |  intervju

Tim Burton o filmu "Dark Shadows"

Dark Shadows je najnovija saradnja reditelja Tima Burtona i glumca Johnnyja Deppa i jedan od najočekivanijih filmova letnje filmske sezone.

"Ono što mi se dopalo u vezi Shadows jeste to što je priča o porodici", kaže Burton. "Ja sam odrastao odbijajući porodicu, ali kada sam postao stariji shvatio sam kako je to jedna čudna i haotična, ali vrlo važna stvar."

"Mislim da su sve porodice uvrnute. Mi smo samo pokušali da povežemo natprirodne elemente sa stvarnim problemima sa kojima se porodice suočavaju: kao što su osećanja tinejdžera dok odrasta, dok se vaše telo menja i ljuti ste na sve oko vas; ili izazov ili pokušaj da održite porodicu na okupu - bilo da ste mrtav ili živ!"

Burton se takođe osvrnuo na ponovnu saradnju sa Michelle Pfeiffer, sa kojim je sarađivao prilikom snimanja Batman Returns. "Ponovo sam se setio koliko sam uživao u radu s njom. Njena uloga Catwoman bila mi je jedna od njenih najboljih uloga od svih filmova koje sam snimio do sada."

"Setio sam se kako me je impresionirala kada je iz usta izbacila pticu koja je poletela i dok je plesala po krovovima na visokim štiklama."

Premijera filma Dark Shadows zakazana je za 11. maj 2012.

FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
nnd (neregistrovan) @ 12. maj 2012. 21:12 #1
dark shadows je cool film!!!
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Skin Trade / Akcija / Krimi / Triler
Skin Trade

Akcija / Krimi / Triler
Noble / Drama
Noble

Drama
Saint Laurent / Drama / Romansa
Saint Laurent

Drama / Romansa
The D Train / Komedija
The D Train

Komedija
Hot Pursuit / Akcija / Komedija
Hot Pursuit

Akcija / Komedija
Playing It Cool / Komedija / Romansa
Playing It Cool

Komedija / Romansa
Maggie / Drama / Horor / Triler
Maggie

Drama / Horor / Triler
Novi filmovi