Tom Six o filmu "Human Centipede 3"
26. mar 2012. @ 09:31  |  intervju

Tom Six o filmu "Human Centipede 3"

The Human Centipede 3 (Final Sequence) će, po svemu sudeći, biti najgrozniji film u trilogiji, a reditelj Tom Six ovde otkriva planove kako će to postići za poslednji film u svojoj seriji. "Human Centipede 3 će imati preko 500 spojenih ljudi", najavio je Six na svom Twitter-u. "XXXXL američki stil!" Kako on to zapravo namerava da postigne je druga stvar, ali bar niko ne može reći da Six nije megaloman...

Six je prethodno rekao za The Playlist da su njegovi planovi za poslednji film da napravi poslednji deo u slagalici koja će zatvoriti trilogiju i povezati sva tri dela.

"Drugi deo je počeo tamo gde se završio prvi deo", objašnjava Six. "Treći deo će početi sa završetkom drugog dela, i to sam uradio da bi na kraju sva tri filma bila povezana kao centiped. Tako da ćete na kraju imati jedan film od četiri i po sata i meni se sviđa ta ideja, iako su sva tri filma različita."

Da li neko može da izdrži četiri i po sata da gleda takve prizore je druga stvar, ali čovek bar ima ambiciju. U međuvremenu, originalni negativac Dieter Laser je zvanični potvrdio svoj povratak za treći film, što je intrigantan preokret s obzirom na to kako se prvi film završio.

Treći i konačni film Human Centipede se očekuje negde u toku 2013. godine.
Povezane teme: human centipede, tom six
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
Pera (neregistrovan) @ 21. sep 2012. 18:56 #1
GANG BANG
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Stories We Tell / Dokumentarni film
Stories We Tell

Dokumentarni film
Sightseers / Avantura / Komedija
Sightseers

Avantura / Komedija
Peeples / Komedija / Romansa
Peeples

Komedija / Romansa
Java Heat / Akcija / Krimi / Drama
Java Heat

Akcija / Krimi / Drama
Divorce Invitation / Komedija / Romansa
Divorce Invitation

Komedija / Romansa
Novi filmovi