Verili se Brad i Angelina
14. apr 2012. @ 19:13  |  vesti

Verili se Brad i Angelina

Menadžerka Brada Pitta potvrdio je da su se Brad i Angelina verili nakon što je Angelina uslikana sa veliki dijamantskim vereničkim prstenom na ruci. Cynthia Pett-Dante je dalje rekla da za sada termin za venčanje još uvek ne postoji. Ona je takođe rekla da je veridba "obećanje za budućnost".

Pitt i Jolie su počeli da se zabavljaju još 2005. godine i zajedno odgajaju šestoro dece - troje njihovih i troje usvojenih. Gospođa Pett-Dante je dodala da su "njihova deca vrlo srećna".

Zvaničnik draguljara Roberta Procopa je izjavio za US Weekly: "Mogu da potvrdim da je Robert Procop dizajnirao verenički prsten za Angelinu Jolie, u saradnji sa Bradom Pittom."

Pitt iza sebe ima jedan brak sa Jennifer Aniston koji je trajao od 2000. do 2005, dok je Jolie bila udata za Jonnyja Lee Millera od 1996. do 1999. i Billyja Bob Thorntona od 2000. do 2003. godine.

Par, koji se upoznao na snimanju filma Mr. and Mrs. Smith iz 2005, navodno je u pregovorima da ponovo radi zajedno. Jolie je, naime, na meti Ridleyja Scotta za glavnu ulogu u trileru The Counselor scenariste Cormaca McCarthyja.
Povezane teme: angelina jolie, brad pitt
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Housebound / Komedija / Horor
Housebound

Komedija / Horor
Felony / Triler
Felony

Triler
Default / Triler
Default

Triler
Dear White People / Komedija / Drama
Dear White People

Komedija / Drama
Fury / Akcija / Drama
Fury

Akcija / Drama
Birdman / Komedija / Drama
Birdman

Komedija / Drama
Culture High / Dokumentarni film
Culture High

Dokumentarni film
Novi filmovi