Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
Dec 28 2006, 20:58
Poruka
|
|
|
E, a da vas pitam: Jel' imate mozda neku ideju u sta bih mogla da se prerusim za sutra, od materijala nemam nista specijalno, znaci treba mi samo dobra ideja. Maska ne mora biti nista posebno, maskembal je za decu u vrticu, znaci nesto sto oni mogu da prepoznaju i nesto sto je njima interesantno...
Ajde pls pomozite... Danas su nam rekli da se i vaspitachi maskiraju tako da frka :otpao: Plsssssssssssssss.... HVALA -------------------- I clip the lines,
I know that will move my sight. I view the cycle out of me... To step into another sphere. |
|
|
|
|
Dec 28 2006, 21:13
Poruka
|
|
|
u BRATZ lutku
-------------------- to fly
|
|
|
|
|
Dec 28 2006, 21:18
Poruka
|
|
|
sto konkretno znaci kako? nasminakam se onako shljashtetje sa naglaskom na oci, neku suknjicu i bla blaaa ali neeeemam ja takvu odecu za to, a vidoh kod kineza neku suknju onako metalik siva i materijal onaaaj znaaaash onako bas kao za igracku...sto ne kupih.. mada mogu i sutra prepodne, imam fore do 11!
Ajde malo mi "razradi" ideju! :oops2: I plsss drugi pomagajteeee breeee!!! -------------------- I clip the lines,
I know that will move my sight. I view the cycle out of me... To step into another sphere. |
|
|
|
|
Dec 28 2006, 21:19
Poruka
|
|
|
uzmes kartonsku kutiju stavis je na glavu izbusis rupe za oci i preko tih rupa i provuces traku i budes nindza kornjaca
|
|
|
|
|
Dec 28 2006, 21:34
Poruka
|
|
|
Mozesh staviti nalepnicu i napisano na njoj Bog....Kao da neko zna kako alanis moriset izgleda
-------------------- |
|
|
|
|
Dec 28 2006, 21:41
Poruka
|
|
|
posto je za vrtitj
maskiraj se u klovna natapiraj kosu, nasminkaj se onako propisno, sa sve crvenim nosom i obuci na sebe tjirlion boja bitje im zanimljivo -------------------- horny but sensitive
|
|
|
|
|
Dec 28 2006, 21:41
Poruka
|
|
|
hahahaha
E 'vako za sad: opcija 1: patuljak-vilenjak: boja- zelena, sve zeleno, ukraseno cveticima i bla bla kako vec izgledaju vilenjaci i patuljci, i shminka- pegice itd... (inace sam mala pa je to ok varijanta) opcija 2: crvenkapa opcija 3: ivy-ina bratz lutka ali na to mogu najteze da izvedem da licim ... opcija 3: indijka- kikice, u jednu kikicu pero, shminka, ali sta za odecu? suknjua neka a? nelo- za klovna mi treba puno vremena za sminku, ne mogu toliko vremena za to da odvojim na poslu znas... joooooooooj!!!!! -------------------- I clip the lines,
|
|
|
|
Dec 28 2006, 21:51
Poruka
|
|
|
vilenjak..vilenjak..vilenjak
i detelina.. -------------------- to fly
|
|
|
|
|
Dec 28 2006, 22:12
Poruka
|
|
|
solidno je lako maskirati se u pecarosha,a uz to je vrlo dobar kostim.
--------------------
!ko pushi - zdravlje rushi! |
|
|
|
|
Dec 28 2006, 22:31
Poruka
|
|
|
ciganka gatara..
vrlo lako.. -------------------- Svesti čitav svemir samo u jednu osobu - to je ljubav. ❀◕‿◕ ツ ✩ ❤ ☂
>> http://www.ellectainteractive.com << |
|
|
|
|
Dec 28 2006, 22:49
Poruka
|
|
|
aj nek te neko slika, bas me zanima kako ce to izgledati...
-------------------- wakanpi
|
|
|
|
|
Dec 28 2006, 23:01
Poruka
|
|
|
vetica?
-------------------- It's not worth doing something unless you were doing something that someone, somewere, would much rather you weren't doing. |
|
|
|
|
Dec 28 2006, 23:50
Poruka
|
|
|
AAAAAAAAAAAAAAA
smiiislilaaaaaa saaaaaaaaam!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VRH SAM!!!! PIPI DUGA CHARAPA!!! Sveee u ormanu mi se uklopilo!!!! I super mi stoje repici!!! Joooojjjjj!!!! I kupicu jos onu sarenu lizalicu u obliku srca :] Slike stizu sledece nedelje!!! Znaci stvarno sam vrh :love: Vrhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hvalaaa vaaaam na pomoci :*************** Jooooooj jako sam srecna!!!! A suknjica mi je luda tottaaaalno!!! Kad me direktor vidi... uhhhh!!!!! ubavo! (lavli dzabli), kushti i ostalo.... :] -------------------- I clip the lines,
|
|
|
|
Dec 28 2006, 23:55
Poruka
|
|
|
(Z) opcija 3: indijka- kikice, u jednu kikicu pero, shminka, ali sta za odecu? suknjua neka a?
khm, khm, mislila si verovatno na indijanku...to sto si ti navela, je crna, i ima crvenu tacku na sred chela... -------------------- oh noes...
|
|
|
|
|
Dec 29 2006, 00:11
Poruka
|
|
|
(Z) AAAAAAAAAAAAAAA
smiiislilaaaaaa saaaaaaaaam!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VRH SAM!!!! PIPI DUGA CHARAPA!!! Sveee u ormanu mi se uklopilo!!!! I super mi stoje repici!!! Joooojjjjj!!!! I kupicu jos onu sarenu lizalicu u obliku srca :] Slike stizu sledece nedelje!!! Znaci stvarno sam vrh :love: Vrhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hvalaaa vaaaam na pomoci :*************** Jooooooj jako sam srecna!!!! A suknjica mi je luda tottaaaalno!!! Kad me direktor vidi... uhhhh!!!!! ubavo! (lavli dzabli), kushti i ostalo.... :] ja bila pipi duga carapa na kopaoniku, treci razred to bese hahahah kad se setim jeote ne zaboravi pegice po obrazima -------------------- meni nista nije tesko naoruzacu se vesto jer
za mog coveka ja cu dati sve sve sve |
|
|
|
|
Dec 29 2006, 00:12
Poruka
|
|
|
kako mi je gej post
-------------------- meni nista nije tesko naoruzacu se vesto jer
za mog coveka ja cu dati sve sve sve |
|
|
|
|
Dec 29 2006, 01:51
Poruka
|
|
|
(Z) AAAAAAAAAAAAAAA
smiiislilaaaaaa saaaaaaaaam!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VRH SAM!!!! PIPI DUGA CHARAPA!!! Sveee u ormanu mi se uklopilo!!!! I super mi stoje repici!!! Joooojjjjj!!!! I kupicu jos onu sarenu lizalicu u obliku srca :] Slike stizu sledece nedelje!!! Znaci stvarno sam vrh :love: Vrhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hvalaaa vaaaam na pomoci :*************** Jooooooj jako sam srecna!!!! A suknjica mi je luda tottaaaalno!!! Kad me direktor vidi... uhhhh!!!!! ubavo! (lavli dzabli), kushti i ostalo.... :] svi perverznjaci ovoga foruma bice ti neizmerno zahvalni -------------------- Chris Benoit 1967 - 2007
|
|
|
|
|
Dec 29 2006, 15:43
Poruka
|
|
|
(Z) AAAAAAAAAAAAAAA
smiiislilaaaaaa saaaaaaaaam!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VRH SAM!!!! PIPI DUGA CHARAPA!!! Sveee u ormanu mi se uklopilo!!!! I super mi stoje repici!!! Joooojjjjj!!!! I kupicu jos onu sarenu lizalicu u obliku srca :] Slike stizu sledece nedelje!!! Znaci stvarno sam vrh :love: Vrhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hvalaaa vaaaam na pomoci :*************** Jooooooj jako sam srecna!!!! A suknjica mi je luda tottaaaalno!!! Kad me direktor vidi... uhhhh!!!!! ubavo! (lavli dzabli), kushti i ostalo.... :] Daj neke slike da procenimo sami kakva si bila. -------------------- ![]() |
|
|
|
|
Dec 29 2006, 18:02
Poruka
|
|
|
^ vidish
-------------------- Chris Benoit 1967 - 2007
|